
We carry frozen sushi grade yellow fin tuna, known as saku tuna, which is commonly used as maguro in sushi bars. It is boneless, skinless, frozen vacuum packed yellowfin tuna that has been cold smoked (processed with filtered wood smoke) to keep its red color.
Tuna Soku Block Loins: Half cut, Center cut Yellow Fin tunaloins ; Can be full loins without tail piece Size: 2 - 4 kg per piece
我々は、一般的に寿司バーでマグロとして使用される佐久マグロとして知られている冷凍寿司グレードのキハダマグロを運ぶ。これは、皮骨は、冷凍真空は、その赤い色を保つために(フィルタ薪の煙で処理)燻製冷されているキハダマグロを詰め込みました。
マグロSokuブロック腰は:ハーフカット、センターでは、イエローフィンtunaloinsを切る。テールピースサイズことなく完全な腰が可能:2-個あたり4キロ
No comments:
Post a Comment