刺身用キハダマグロステーキできる腰の爆発は、鮮度を維持するためにフリーズ。この製品は、最高級のレストランやホテルを中心に販売されている。味は行のローカルマグロのレシピではありません。それぞれの肉は、個別に真空パックされます。
The result is that after thawing the superfrozen tuna tastes as fresh as can possibly be.onsumption, as sashimi or sushi topping for Japanese cuisine, or as carpaccio for Italian cuisine.
Although the colour of the tuna in frozen condition is pinkish, after defrosting in the right manner it becomes bright red. Be aware that this is the natural colour and guaranteed not the result of any chemical or other treatment. We have saku blocks available, as well as loins. その結果、超冷凍マグロを解凍する新鮮な味の後に刺身や寿司は日本料理のトッピングとして、おそらく、消費することができるようにするか、イタリア料理のカルパッチョのようになります。
冷凍状態のマグロの色が適切な方法で解凍後に鮮やかな赤になり、ピンクです。これは自然な色されていることを保証されない任意の化学的またはその他の治療の結果に注意してください。我々は、佐久ブロックできるだけでなく、腰を持っています。
Tuna Skew/Sate (マグロのスキュー/サテ)
Tuna Skew 10 pieces each pack. Taste formulated from famous Malaysian recipe and well known recipe mostly in South East Asia. マグロスキュー10個各パック。味は、有名なマレーシアのレシピから策定だけでなく、東南アジアを中心にレシピを知られています。 |
No comments:
Post a Comment