Do you know that............
The yellowfin tuna (Thunnus albacares) is a species of tuna found in pelagic waters of tropical and subtropical oceans worldwide.
あなたは知っていますか............
キハダマグロは、(トゥヌスalbacares)熱帯、亜熱帯海洋世界の遠洋海域で見つかったマグロの一種である。
The yellow fin tuna is one of the largest tuna species, reaching weights of over 300 pounds (136 kg), but is significantly smaller than the Atlantic and Pacific bluefin tunas that can reach over 1,000 pounds (454 kg) and slightly smaller than the bigeye tuna and the southern bluefin tuna. Reported sizes in the literature have ranged as high as 239 centimeters (94.1 in) in length and 200 kilograms (441 lb) in weight.
The second dorsal fin and the anal fin, as well as the finlets between those fins and the tail, are bright yellow, giving this fish its common name. The second dorsal and anal fins can be very long in mature specimens, reaching almost as far back as the tail and giving the appearance of sickles or scimitars. The pectoral fins are also longer than the related bluefin tuna, but not as long as those of the albacore. The main body is very dark metallic blue, changing to silver on the belly, which has about 20 vertical lines.
キハダマグロは、300以上のポンド(136キロ)の重みに達し、最大のマグロ類の一つであるが、大幅に1000ポンド(454キロ)とややメバチよりも小さい上に到達することができます大西洋と太平洋のまぐろよりも小さいマグロやミナミマグロ。文献で報告されたサイズは長さと重さ200キロ(441ポンド)で(94.1)を239センチメートルと高い範囲があります。
第2背鰭と臀鰭だけでなく、これらのフィンと尾部の間finletsは、この魚をその共通の名前を与え、明るい黄色で表示されます。第2背鰭と臀鰭はほぼ同じにまでさかのぼるtailと到達し、鎌やシミターの外観を与えて、成熟した標本で、非常に長くなることがあります。胸鰭には、関連するクロマグロよりも、しかし、ビンナガのもの限り長くされていません。本体は約20の垂直線を持って腹、上の銀に変更する、非常に暗いメタリックブルーです。
Cuisine 料理
Yellow fin tuna is widely used in raw fish dishes, especially sashimi. This fish is also excellent for grilling. Yellow fin is often served seared rare.
Yellow fin buyers recognize two grades, "sashimi grade" and "other", although there are variations in the quality of "other" grades.
Yellowfin is becoming a popular replacement for the severely depleted supplies of southern bluefin tuna.
黄色のマグロが広く、特に刺身、生の魚料理で使用されています。この魚は、グリルに優れています。イエローフィンは、しばしば珍しい焼きを提供しています。
"その他"の等級の品質のばらつきがあるが、イエローフィンのバイヤーは、2つの等級を、"刺身用"と"その他"認識しています。
キハダは、ミナミマグロの深刻な劣化ウラン供給のための普及交換となっています。