Order Form (オーダーフォーム)

Name : 名:
Contact Number: (お問い合わせ番号:)
Email Address:
Delivery address: (配送先住所:)
Choose Product (Price exclude delivery charges)製品をお選びください。 (価格は配送料を除く)
Delivery Date: (配信日:)
Select payment method: (選択のお支払い方法:)
Questions or special request? (質問や特別な要求?)

This HTML form was created by Freedback.

About Yellow Fin Tuna (黄色のマグロについて)

Do you know that............
The yellowfin tuna (Thunnus albacares) is a species of tuna found in pelagic waters of tropical and subtropical oceans worldwide.
あなた知っていますか............
キハダマグロは、トゥヌスalbacares熱帯、亜熱帯海洋世界遠洋海域見つかったマグロの一種である





The yellow fin tuna is one of the largest tuna species, reaching weights of over 300 pounds (136 kg), but is significantly smaller than the Atlantic and Pacific bluefin tunas that can reach over 1,000 pounds (454 kg) and slightly smaller than the bigeye tuna and the southern bluefin tuna. Reported sizes in the literature have ranged as high as 239 centimeters (94.1 in) in length and 200 kilograms (441 lb) in weight.

The second dorsal fin and the anal fin, as well as the finlets between those fins and the tail, are bright yellow, giving this fish its common name. The second dorsal and anal fins can be very long in mature specimens, reaching almost as far back as the tail and giving the appearance of sickles or scimitars. The pectoral fins are also longer than the related bluefin tuna, but not as long as those of the albacore. The main body is very dark metallic blue, changing to silver on the belly, which has about 20 vertical lines.


キハダマグロは300以上のポンド136キロ重みに達し最大のマグロの一つであるが、大幅に1000ポンド454キロややメバチよりも小さい上に到達することができます大西洋と太平洋まぐろよりも小さいマグロミナミマグロ文献報告されたサイズ長さ重さ200キロ441ポンド94.1)を239センチメートル高い範囲があります。

第2背鰭と臀だけでなく、これらのフィンと尾部の間finletsは、このその共通の名前与え明るい黄色で表示されます。第2背鰭と臀鰭はほぼ同じにまでさかのぼるtailと到達し、シミターの外観与えて成熟した標本、非常に長くなることがあります。には、関連するクロマグロよりもしかし、ビンナガもの限り長くされていません。本体は約20の垂直を持って上の銀変更する非常に暗いメタリックブルーです


Cuisine  料理


Yellow fin tuna is widely used in raw fish dishes, especially sashimi. This fish is also excellent for grilling. Yellow fin is often served seared rare.

Yellow fin buyers recognize two grades, "sashimi grade" and "other", although there are variations in the quality of "other" grades.

Yellowfin is becoming a popular replacement for the severely depleted supplies of southern bluefin tuna.



黄色のマグロが広く、特に刺身生の料理で使用されていますこのは、グリルに優れています。イエローフィン、しばしば珍しい焼きを提供しています。

"その他"の等級品質ばらつきがあるが、イエローフィンのバイヤーは、2つの等級"刺身用""その他"認識しています。

キハダは、ミナミマグロ深刻な劣化ウラン供給のための普及交換となっています。