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Consuming Frozen Tuna (冷凍マグロを消費する)














Tuna loins are processed and vacuum packed frozen.
マグロの腰が処理され、真空凍結パック。

Thawing Instructions 
To thaw the loins be sure to leave it in the sealed vacuum bag. Thaw overnight in a refrigerator or to thaw quickly, run cold water over the sealed vacuum bag of Tuna. Do not allow fresh water to contact raw Tuna, as this will cause the Tuna to lose its high quality. Remove the loin from the bag and wipe Tuna clean and dry with paper toweling or towel prior to preparation. The loins are boneless. However, always run your hand over the surface to ensure there are no traces of bone prior to preparation.

解凍方法
解凍するにはは、密閉された真空袋に入れおくようにしてください。解凍は冷蔵庫または解凍して迅速に一夜にして、マグロの密閉真空バッグの上に冷たいを実行してください。これは、その品質失うマグロの原因となりますように、生のマグロ利用して新鮮な許可しないでください。から取り出し、マグロをきれいにタオル地タオル事前の準備して拭きとってください。ですしかし常に痕跡は、事前の準備ないことを確認して表面の上にを実行してください。


Serve Raw
Cut crosswise into quarter inch slices as sashimi or slice length-wise into 1 1/2 inch slices and place on a small bed of rice as sushi and serve with soy sauce and wasabi paste.
サーブプレーンテキスト
寿司としての米小さなベッドの上に刺身1/ 2インチのスライス長さの単位のスライス場所として、4分の1インチのスライスカットは、醤油とわさびペーストを提供しています。


Cooking Suggestions
Because tuna has virtually no connective tissue, the raw meat is very soft and must be supported at all times to keep it from falling apart. Albacore tuna must also be kept moist or it will lose its flavor and become tough.

It is important not to overcook tuna as it quickly loses its flavor and moisture. Once cooked, the flesh will become firm and the color will become near-white. To avoid overcooking, remove tuna from the heat source while the meat is still pink in the center.

With a mild taste and soft texture, albacore tuna lends itself to a variety of preparation methods including grilling, broiling and searing. It is also very popular served raw, sashimi style. For example, slice into ¾ to 1 inch steaks and marinate in your favourite marinade sauce from 15 minutes to overnight in a refrigerator. Examples of tasty marinades are teriyaki or honey garlic sauces. Then barbeque, sear, broil or grill the Tuna loin lightly on each side leaving the center of the loin pink. Serve with rice, vegetables or on top of a salad. Do not overcook.

調理提案
マグロは、実質的に結合組織を持っているため、原料、非常に柔らかく、バラバラからそれを維持するすべての回サポートされている必要があります。ビンナガマグロは、湿った状態に保つ必要があります、そのを失うことになるとタフになる

それはすぐに、その風味水分を失ってそれ重要であるマグロ煮過ぎるされていません。一度に調理しっかりとなるに近いになります熱源からマグロを削除するには、焼き過ぎを避けるためにまだ中心部ピンクです

マイルドな味ソフトな風合いビンナガマグロは、焼く焼け付くようなグリルを含む準備様々な方法に適しています。また、提供刺身のスタイルは非常に人気があります。たとえばスライス¾1インチのステーキ冷蔵庫一晩から15分にあなたのお気に入りのマリネソース漬けるおいしいマリネの例としては、照り焼き蜂蜜ニンニクソースですその後、バーベキュー、シアー、焼く、グリルロースピンク中心部残してそれぞれの側に軽くマグロロース野菜サラダの上サーブ煮過ぎるしないでください。