マグロの腰が処理され、真空凍結パック。
Thawing Instructions
To thaw the loins be sure to leave it in the sealed vacuum bag. Thaw overnight in a refrigerator or to thaw quickly, run cold water over the sealed vacuum bag of Tuna. Do not allow fresh water to contact raw Tuna, as this will cause the Tuna to lose its high quality. Remove the loin from the bag and wipe Tuna clean and dry with paper toweling or towel prior to preparation. The loins are boneless. However, always run your hand over the surface to ensure there are no traces of bone prior to preparation.
解凍方法
解凍するには腰は、密閉された真空袋に入れておくようにしてください。解凍は冷蔵庫または解凍して迅速に一夜にして、マグロの密閉真空バッグの上に冷たい水を実行してください。これは、その高品質を失うマグロの原因となりますように、生のマグロを利用して新鮮な水を許可しないでください。袋から肉を取り出し、マグロをきれいに紙タオル地やタオル事前の準備をして拭きとってください。腰は骨です。しかし、常に骨の痕跡は、事前の準備にないことを確認して表面の上に手を実行してください。
Serve Raw
Cut crosswise into quarter inch slices as sashimi or slice length-wise into 1 1/2 inch slices and place on a small bed of rice as sushi and serve with soy sauce and wasabi paste.
サーブプレーンテキスト
寿司としての米の小さなベッドの上に刺身や1/ 2インチのスライスに長さの単位のスライスと場所として、4分の1インチのスライスにカット横は、醤油とわさびペーストを提供しています。
Cooking Suggestions
Because tuna has virtually no connective tissue, the raw meat is very soft and must be supported at all times to keep it from falling apart. Albacore tuna must also be kept moist or it will lose its flavor and become tough.
It is important not to overcook tuna as it quickly loses its flavor and moisture. Once cooked, the flesh will become firm and the color will become near-white. To avoid overcooking, remove tuna from the heat source while the meat is still pink in the center.
With a mild taste and soft texture, albacore tuna lends itself to a variety of preparation methods including grilling, broiling and searing. It is also very popular served raw, sashimi style. For example, slice into ¾ to 1 inch steaks and marinate in your favourite marinade sauce from 15 minutes to overnight in a refrigerator. Examples of tasty marinades are teriyaki or honey garlic sauces. Then barbeque, sear, broil or grill the Tuna loin lightly on each side leaving the center of the loin pink. Serve with rice, vegetables or on top of a salad. Do not overcook.
調理提案
マグロは、実質的に結合組織を持っているため、原料肉は、非常に柔らかく、バラバラからそれを維持するすべての回でサポートされている必要があります。ビンナガマグロは、湿った状態に保つ必要がありますか、その味を失うことになるとタフになる。
それはすぐに、その風味や水分を失ってそれが重要であるマグロを煮過ぎるとされていません。一度に調理、肉がしっかりとなる色に近い白になります。熱源からマグロを削除するには、焼き過ぎを避けるために肉はまだ中心部にピンクですが。
マイルドな味とソフトな風合いで、ビンナガマグロは、焼くと焼け付くような、グリルを含む準備様々な方法に適しています。また、提供生、刺身のスタイルは非常に人気があります。たとえば、スライスが¾1インチのステーキやに冷蔵庫で一晩から15分にあなたのお気に入りのマリネソースに漬ける。おいしいマリネの例としては、照り焼きや蜂蜜ニンニクソースです。その後、バーベキュー、シアー、焼く、グリルロースピンクの中心部を残してそれぞれの側に軽くマグロロース。米、野菜やサラダの上にサーブ。煮過ぎるしないでください。